Naast het adviseren en het installeren van beveiligingssystemen, bieden wij nog een breed scala van diensten aan !

 

 

Geen berg te hoog

H.W. BEVEILIGING is een mulitifunctionele organisatie en dat betekend dat er een groot en breed scala aan diensten worden aangeboden, die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen.

Naast de gebruikelijke zijn er ook de klantspecifieke projecten waarbij wij met de meest uiteenlopende vraagstukken worden geconfronteerd. Wij durven daarbij rustig te stellen dat het ons eigenlijk niet te gek kan zijn of we kunnen het oplossen !

................ uw betrouwbare partner in veiligheid !

 

Onderstaand diensten die naadloos aansluiten op het overige aanbod van  H.W. BEVEILIGING.

 

Onderhoudscontract

Goed preventief onderhoud kan veel storingen voorkomen. Een systematische aanpak kan dus uw stilstandstijd drastisch terugdringen. De verzekeraars stellen dat gecertificeerde beveiligingen jaarlijks gecontroleerd worden op werking en functionaliteit en dat bepaalde risicoklassen doormelden naar een PAC-meldkamer.

 

Storing / Helpdesk

Storingen zijn helaas niet altijd uit te sluiten.  H.W. BEVEILIGING zal zijn uiterste best om storingen te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat er een storing in de apparatuur optreedt. We vragen hiervoor uw begrip en we doen er alles aan om storingen zo snel mogelijk op te lossen.

Voor storingen kunt u bellen met het volgende telefoonnummer +31 (0)524 518 716

 

Programma van Eisen (PvE) opstellen

H.W. BEVEILIGING zal als Erkend VEB installatiebedrijf, aan de hand van de VRKI risicoklasse beveiligingsmaatregelen toepassen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een PvE, een Programma van Eisen. Omdat er vele beveiligingsmaatregelen zijn en ook veel combinatie van mogelijkheden zal er gebruik worden gemaakt van de beveiligingsmatrix. Dit alles volgens de regels, zoals gehanteerd door het verbond van verzekeraars.

 

Klantspecfieke projecten

Door de constante bewaking van onze,  'Visie op Veiligheid", kunnen onze specialisten snel en gemakkelijker anticiperen op uw veiligheidsvraagstukken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u uw kostbare tijd niet verdoen aan het zoeken naar de juiste veiligheidsoplossingen neem dan contact op met  H.W. BEVEILIGING. Zodat wij u passende suggesties kunnen doen en direct op maat gemaakt offertes aan kunnen reiken.