Elektronische inbraaksignaleringssystemen zijn er op gericht de inbreker vroegtijdig op te merken.

 

Een alarmsysteem is een van de meest toegepaste oplossingen voor het beveiligen van een bedrijf of woonhuis. Hiermee vermindert u de kans op inbraak met 90%.

Alleen maar hang- en sluitwerk biedt voortaan niet meer voldoende bescherming. Eenmaal binnen heeft de inbreker vrij spel om probleemloos al uw waardevolle bezittingen in één slag mee te nemen.

Zo zal een systeem voor inbraakdetectie ervoor zorgen dat u in een vroegtijdig stadium, ONMIDDELLIJK gewaarschuwd wordt zodra er een poging tot inbraak is. 

Laat het zover niet komen: doe aan elekronische inbraakpreventie voor het kwaad geschied is.

Inbrekers krijgen dan niet de tijd om hun slag te slaan en u kunt de schade beperken !

 

Particulier - woonhuis:

Een inbraak betekent niet alleen een aanslag op je materiële bezittingen, maar vooral de inbreuk op de privacy en het ongewenst binnendringen in je privéleven.

Als je degenen die het overkwam erover hoort praten, valt het op dat vooral het feit dat iemand ongenood in hun huis is binnengedrongen en aan hun spullen heeft gezeten, indringender is dan de gestolen goederen op zich.

Wie het heeft meegemaakt, wil te allen tijde een herhaling voorkomen en neemt elektronische maatregelen !

 

Zakelijk object:

Inbraak in een bedrijf of winkel heeft vaak niet alleen directe materiële schade tot gevolg. De ingrijpende gevolgden doordat de kans bestaat dat uw bedrijf tijdelijk stil komt te liggen, omdat medewerkers lichamelijk of psychisch letsel hebben opgelopen of omdat bijvoorbeeld al uw logistieke en organisatorische processen aangepast moeten worden zijn aanwezig (verlies van bedrijfsdocumenten etc.). In die tijd verdient u niets, terwijl de kosten blijven doorlopen.

Zo ook stellen verzekeringsmaatschappijen steeds meer eisen alvorens risico afgedekt kan worden met een polis.

Ervaringscijfers wijzen uit, dat na een inbraakpoging vaak brand wordt gesticht om de sporen uit te wissen. Veel bedrijven gaan failliet na een grote brand; zij komen de klap en de financiële nasleep niet meer te boven.

Doordachte preventieve elektronische maatregelen lonen dan ook zeker de moeite !