Dit is het Privacy Statement van H.W. BEVEILIGING, gevestigd te Coevorden.

H.W. BEVEILIGING acht het van groot belang dat de door u verstrekte persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd.

H.W. BEVEILIGING zal daarom deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit privacy statement omschreven
doeleinden en de overige omschreven wijzen van gegevensverwerking.

H.W. BEVEILIGING gebruikt uw persoonsgegevens voor de uitvoering van de verschillende overeenkomsten die H.W. BEVEILIGING met u kan aangaan. Zo zullen wij om uw adresgegevens vragen om u bijvoorbeeld een folder toe te zenden of voor het toesturen van een online (nieuws)bericht. Daarnaast kunnen wij uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante informatie en/of het doen van aanbiedingen.

Tenzij de hierna genoemde uitzonderingen van toepassing zijn zal H.W. BEVEILIGING onder geen beding uw gegevens aan derden ter beschikking stellen. Ook zullen uw gegevens niet worden verkocht. Uitzonderingen geen gebruik van gegevens:
(a) in het kader van wettelijk voorschrift of gerechtelijke procedure;
(b) ter bescherming van de rechten of het eigendom van H.W. BEVEILIGING;
(c) ter voorkoming van een misdrijf of ter bescherming van de staatsveiligheid; of
(d) ter bescherming van de persoonlijke veiligheid van gebruikers.

Om uw persoonlijke gegevens optimaal te beschermen tegen onbevoegde toegang of gebruik, wordt binnen H.W. BEVEILIGING steeds de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. H.W. BEVEILIGING aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens. Wij adviseren u daarom om u altijd op de hoogte te stellen van het privacybeleid op deze websites.

Indien u geen marketinginformatie van H.W. BEVEILIGING wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken door online contact op te nemen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  of telefonisch: 0031 (0)524 518 716. 

H.W. BEVEILIGING behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van H.W. BEVEILIGING.